Cijena Graðevinskog Zemlji¹Ta U Koprivnici

Cijena Graðevinskog Zemlji¹Ta U Koprivnici. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici.

Pdf Mass Appraisal International Background Polish Solutions And Proposal Of New Methods Application

Ovdje Pdf Mass Appraisal International Background Polish Solutions And Proposal Of New Methods Application

Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici.

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.

GraÄ'evinska Zemljista Koprivnica Gradiliste Prodaja

19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2.. . 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice... Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici... Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.

Zemljista Parcele Scitarjevo Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici.. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2.

GraÄ'evinska Zemljista Koprivnica Gradiliste Prodaja

Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.

Cijene GraÄ'evinskih Radova I Usluga U 2020 Troskovnik Net

2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice... 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2.. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.

Zemljista Parcele Drnis Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.. . Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici.

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !.. .. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici.

Zemljista Na Prodaju Koprivnicko Krizevacka Zupanija Indomio Hr

Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici.. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici.

Pdf Mass Appraisal International Background Polish Solutions And Proposal Of New Methods Application

Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici.. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Cijene GraÄ'evinskih Radova I Usluga U 2020 Troskovnik Net

Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2.. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2.

Zemljista Na Prodaju Koprivnicko Krizevacka Zupanija Indomio Hr

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !.. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.

Zemljista Parcele Koprivnicko Krizevacka Zupanija Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće... Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici... Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Cijene GraÄ'evinskih Radova I Usluga U 2020 Troskovnik Net

Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.

Zemljista Parcele Drnis Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće... Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.

Kuce Zemljista Lovinac Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice... Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.

Land For Sale In Koprivnica Koprivnicko Krizevacka Zupanija Croatia Area 1600 M Price 13 000 00

2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.

GraÄ'evinska Zemljista Koprivnica Gradiliste Prodaja

Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. . 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2.

Zemljiste Parcele Vrsi Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice... Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.

GraÄ'evinska Zemljista Koprivnica Gradiliste Prodaja

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica... Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće... Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici... 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.

Quart Hr Nekretnine

Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.

Zemljista Na Prodaju Koprivnicko Krizevacka Zupanija Indomio Hr

Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2.. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.

Zemljista Parcele Scitarjevo Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.

Zemljista Na Prodaju Koprivnicko Krizevacka Zupanija Indomio Hr

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici.

Cijene GraÄ'evinskih Radova I Usluga U 2020 Troskovnik Net

Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.

GraÄ'evinska Zemljista Koprivnica Gradiliste Prodaja

Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.

Quart Hr Nekretnine

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici.

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2.

Zemljista Na Prodaju Koprivnicko Krizevacka Zupanija Indomio Hr

Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.

Kuce Zemljista Lovinac Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2... Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.

Zemljista Parcele Scitarjevo Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica... Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Cijene GraÄ'evinskih Radova I Usluga U 2020 Troskovnik Net

2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.

Zemljista Na Prodaju Koprivnicko Krizevacka Zupanija Indomio Hr

Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica... 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2.

Zemljista Na Prodaju Koprivnica Indomio Hr

Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici.

Zemljista Parcele Grizane Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici... Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice... Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2.

Quart Hr Nekretnine

19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2... Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici.

Zemljista Na Prodaju Koprivnicko Krizevacka Zupanija Indomio Hr

2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. . 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2.

Zemljista Na Prodaju Koprivnica Indomio Hr

19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici.

Cijene GraÄ'evinskih Radova I Usluga U 2020 Troskovnik Net

19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2... 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2.

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2.

Pdf Mass Appraisal International Background Polish Solutions And Proposal Of New Methods Application

Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2.

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.

Zemljista Na Prodaju Koprivnica Indomio Hr

19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici... Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.

Prodaja Zemljista Koprivnicko Krizevacka GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Koprivnicko Krizevacka Nekretnine Njuskalo

Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica.

Zemljista Na Prodaju Koprivnicko Krizevacka Zupanija Indomio Hr

Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici.

Cijene GraÄ'evinskih Radova I Usluga U 2020 Troskovnik Net

2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice... 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !.. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici.

Zemljista Parcele Scitarjevo Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće.

Zemljista Parcele Drnis I Okolica Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice. 19.11.2021 · poljoprivredno i građevinsko zemljište, kloštar vojakovački, 5600 m2. Prodajem građevinsko zemljište u koprivnici u predjelu naselja zvirišće. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Građevinska zemljišta na prodaju koprivnica. 2199 m2 zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu u građevinskoj zoni o čemu postoji potvrda grada koprivnice.. Početne cijene iz ovog javnog natječaja umanjuju se ovisno o ostvarenom popustu sukladno odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta na području podolica u koprivnici.

Popular posts from this blog

Zbirka Iznajmljivanje Stanova Maksimir Do 200 Eura